rezerwacja stolika

sylwester_imageData: 31.12.2016
Czas trwania imprezy: od 20:00 do 2:00
Cena: 225,00 zł od osoby :)

BOSKA! Praga zaprasza na imprezę sylwestrową :)
Tego WIECZORU będzie na Was czekało wyśmienite jedzenie, dobry alkohol i fantastyczna muzyka!
To będzie NAJLEPSZY Sylwester po tej stronie Wisły!
Co więcej?

Dzielimy BOSKĄ Pragę na:
Piekło – poziom -1: Gości mających stolik na tym poziomie prosimy o diabelskie przebranie 
Czyściec – poziom 0: Gości mających stolik na tym poziomie prosimy o stroje pokutne 😉
Niebo – poziom +1: Gości mających stolik na tym poziomie prosimy o niebiańskie przebranie 

Zachęcamy wszystkich Was do przebrania się zgodnie z konwencją, ponieważ będziemy wybierać Królową i Króla Piekła i Nieba a zwycięzcy otrzymają od nas Voucher dla dwóch osób do wykorzystania w naszej restauracji :)
Co więcej – rezydenci „Czyśćca” również mają szanse na prezent – wystarczy tylko się przebrać a my wyślemy najlepiej przebraną osobę do Nieba lub Piekła wraz z upominkiem 😉
Wciąż mało?

To mamy dla Was jeszcze to:
– Open Bar z winem i wódką do 2:00 :)
– Open bufet z przekąskami zimnymi i ciepłymi, zupą, daniami gorącymi i pyszny deserami do 2:00 :)
– Napoje bezalkoholowe: soki, pepsi, woda, kawa, herbata bez ograniczeń do 2:00 :)

Atrakcje:
– piekielno-niebiańska para animatorów prowadząca imprezę :)
– Fotobudka
– Fotograf
– O 24:00 powitamy Nowy Rok kieliszkiem musującej fantazji :)
Będzie się działo w Sylwestra w BOSKIEJ Pradze 😀

Rezerwacje tylko drogą mailową na adres:
biuro@boskapraga.pl
Płatność za imprezę sylwestrową tylko przelewem na rachunek:
Paweł Paprota,
Bank BZWBK : 12 1090 1030 0000 0001 3244 3689
Tytuł przelewu: opłata za Sylwestra 2016 + ilość osób + nazwisko osoby dokonującej rezerwacji.

Menu sylwester 2016/2017 w formie bufetu

PRZYSTAWKI
* Tatar wołowy z marynowanymi borowikami i kawiorem z ogórka kiszonego
* Sum marynowany z warzywami i bukietem sałat
* Rostbef na chrzanowym twarożku z sałatką z pieczonego buraka i fety
* Hummus z oliwą sezamową i jogurtem
* Siekany śledź marynowany z konfiturą cebulową podany na chrupiącej grzance
* Quiche z grillowanymi warzywami i serem pleśniowym
* Nóżki wieprzowe w galarecie z chrzanem i emulsją cytrusową
* Sałatka Waldorf z marynowanymi gruszkami
* Tortilla z wędzonym łososiem i twarożkiem koperkowym
* Paluszki chlebowe nadziewane mozzarellą

ZUPA
* Krem z kiszonego ogórka z kwaśną śmietaną, prażonym słonecznikiem i ziołowymi grzankami

DANIA GŁOWNE
* Ozór wołowy sou vide w ciemnym sosie podany na duszonej kapuście czerwonej
* Policzki wieprzowe z chrzanowym sosie z musem z ogórka kiszonego
* Kaczka faszerowana w sosie żurawinowym z karmelizowanymi jabłkami
* Kotlety z kaszy jaglanej w aksamitnym sosie pomidorowym
* Ziemniaki opiekane z ziołami
* Kasza jęczmienna z warzywami korzeniowymi
* Bukiet warzyw gotowany na parze z sosem polskim
* Karmelizowane warzywa korzeniowe w emulsji pomarańczowej

DESERY
* Sernik z białą czekoladą na czekoladowym spodzie
* Owoce pod słodką kruszonką
* Mocno czekoladowe Brownie z orzechami i chilli

ul. Okrzei 23 • 03-715 Warszawa •

Menu Title
Menu

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close