Data: 31.12.2016
Czas trwania imprezy: od 20:00 do 2:00
Cena: 225,00 zł od osoby
BOSKA! Praga zaprasza na imprezę sylwestrową
Tego WIECZORU będzie na Was czekało wyśmienite jedzenie, dobry alkohol i fantastyczna muzyka!
To będzie NAJLEPSZY Sylwester po tej stronie Wisły!
Co więcej?
Dzielimy BOSKĄ Pragę na:
Piekło – poziom -1: Gości mających stolik na tym poziomie prosimy o diabelskie przebranie
Czyściec – poziom 0: Gości mających stolik na tym poziomie prosimy o stroje pokutne 😉
Niebo – poziom +1: Gości mających stolik na tym poziomie prosimy o niebiańskie przebranie
Zachęcamy wszystkich Was do przebrania się zgodnie z konwencją, ponieważ będziemy wybierać Królową i Króla Piekła i Nieba a zwycięzcy otrzymają od nas Voucher dla dwóch osób do wykorzystania w naszej restauracji
Co więcej – rezydenci „Czyśćca” również mają szanse na prezent – wystarczy tylko się przebrać a my wyślemy najlepiej przebraną osobę do Nieba lub Piekła wraz z upominkiem 😉
Wciąż mało?
To mamy dla Was jeszcze to:
– Open Bar z winem i wódką do 2:00
– Open bufet z przekąskami zimnymi i ciepłymi, zupą, daniami gorącymi i pyszny deserami do 2:00
– Napoje bezalkoholowe: soki, pepsi, woda, kawa, herbata bez ograniczeń do 2:00
Atrakcje:
– piekielno-niebiańska para animatorów prowadząca imprezę
– Fotobudka
– Fotograf
– O 24:00 powitamy Nowy Rok kieliszkiem musującej fantazji
Będzie się działo w Sylwestra w BOSKIEJ Pradze 😀
Rezerwacje tylko drogą mailową na adres:
biuro@boskapraga.pl
Płatność za imprezę sylwestrową tylko przelewem na rachunek:
Paweł Paprota,
Bank BZWBK : 12 1090 1030 0000 0001 3244 3689
Tytuł przelewu: opłata za Sylwestra 2016 + ilość osób + nazwisko osoby dokonującej rezerwacji.
Menu sylwester 2016/2017 w formie bufetu
PRZYSTAWKI
* Tatar wołowy z marynowanymi borowikami i kawiorem z ogórka kiszonego
* Sum marynowany z warzywami i bukietem sałat
* Rostbef na chrzanowym twarożku z sałatką z pieczonego buraka i fety
* Hummus z oliwą sezamową i jogurtem
* Siekany śledź marynowany z konfiturą cebulową podany na chrupiącej grzance
* Quiche z grillowanymi warzywami i serem pleśniowym
* Nóżki wieprzowe w galarecie z chrzanem i emulsją cytrusową
* Sałatka Waldorf z marynowanymi gruszkami
* Tortilla z wędzonym łososiem i twarożkiem koperkowym
* Paluszki chlebowe nadziewane mozzarellą
ZUPA
* Krem z kiszonego ogórka z kwaśną śmietaną, prażonym słonecznikiem i ziołowymi grzankami
DANIA GŁOWNE
* Ozór wołowy sou vide w ciemnym sosie podany na duszonej kapuście czerwonej
* Policzki wieprzowe z chrzanowym sosie z musem z ogórka kiszonego
* Kaczka faszerowana w sosie żurawinowym z karmelizowanymi jabłkami
* Kotlety z kaszy jaglanej w aksamitnym sosie pomidorowym
* Ziemniaki opiekane z ziołami
* Kasza jęczmienna z warzywami korzeniowymi
* Bukiet warzyw gotowany na parze z sosem polskim
* Karmelizowane warzywa korzeniowe w emulsji pomarańczowej
DESERY
* Sernik z białą czekoladą na czekoladowym spodzie
* Owoce pod słodką kruszonką
* Mocno czekoladowe Brownie z orzechami i chilli